100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122 CDI 224
Bouwjaar 09.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122 CDI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) past. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemcilindersSEAT RemklauwenBMW Remtrommels. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Jurid, Textar, ATE, ABS, Zimmermann, Bosch en Brembo Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.

Geperforeerde remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.