100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI 163
Bouwjaar 09.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.

Trillende remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU DraagarmenDACIA ABS sensorenSUZUKI Remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.