100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI 4x4 163
Bouwjaar 09.2010 - 08.2014

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 116 CDI 4x4 komen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Geperforeerde remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.