100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI 150
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een schijf en blok is een combinatie. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Geperforeerde remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Trillende remschijven

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.