100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI 4x4 150
Bouwjaar 09.2007 - 08.2014

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 115 CDI 4x4

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) komen.

Geperforeerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemklauwenSUZUKI RemtrommelsBEDFORD Stuurkogels. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven kopen voor een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.