100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 113 CDI 4x4 136
Bouwjaar 09.2010 - 08.2014

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 113 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 113 CDI 4x4 komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Trillende remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.