100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 116
Bouwjaar 09.2007 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) past. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Geperforeerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Trillende remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.