100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 109
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.