100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4 109
Bouwjaar 09.2007 - 08.2014

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 4x4

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Een auto remschijf mag nooit trillen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bendix, Brembo, Rofren, ATE, TRW, Bosch en Zimmermann Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT DraagarmenPONTIAC SpoorstangLAMBORGHINI Remschijven. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Trillende remschijven

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.