100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 95
Bouwjaar 09.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) komen.

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Een schijf en blok is een combinatie.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemklauwenMAZDA RemcilindersPORSCHE Remtrommels. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.