100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4 95
Bouwjaar 09.2007 - 08.2014

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) past.

Trillende remschijven

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Geperforeerde remschijven

Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.