100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 119 CDI / BlueTEC 4x4 190
Bouwjaar 07.2015 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 119 CDI / BlueTEC 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA FuseekogelsDAF RemslangenPEUGEOT Spoorstang. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 119 CDI / BlueTEC 4x4

De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.