100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI 163
Bouwjaar 10.2014 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemslangenPEUGEOT SpoorstangCHEVROLET Wielnaven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 116 CDI. Een schijf en blok is een combinatie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.