100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 114 CDI 4x4 136
Bouwjaar 07.2015 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 114 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA DraagarmenTOYOTA FuseekogelsDAEWOO Wiellagers. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Trillende remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 114 CDI 4x4. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.