100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 111 CDI 114
Bouwjaar 10.2014 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 111 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) 111 CDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI StuurkogelsPORSCHE RemschoenenLAMBORGHINI Wielnaven. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Elke MERCEDES-BENZ VITO Bestelwagen (W447) heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Geperforeerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.