100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.2 4-matic 150
Bouwjaar 07.2005 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.2 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschoenenSUBARU RemblokkenPORSCHE Spoorstang. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.2 4-matic

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Trillende remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.