100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 116
Bouwjaar 08.2005 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 komen.

Geperforeerde remschijven

Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.