100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic 109
Bouwjaar 07.2005 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemslangenKIA RemschoenenCITROEN Remschijven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic komen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Geperforeerde remschijven

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.