100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic 116
Bouwjaar 03.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) CDI 2.0 4-matic komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.