100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.7 231
Bouwjaar 06.2004 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.7

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.7 komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639). Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemblokkenLANCIA RemklauwenSKODA Wielnaven. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Geperforeerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.