100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5 258
Bouwjaar 09.2007 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Trillende remschijven

Roest is ook een apk afkeur. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemcilindersLEXUS HandremkabelsLOTUS Fuseekogels. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.