100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.2 218
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.2

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemschijvenLAND ROVER DraagarmenSKODA Spoorstang. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Geperforeerde remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Trillende remschijven

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Roest is ook een apk afkeur. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.