100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 818 D 177
Bouwjaar 09.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 818 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 818 D

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Trillende remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Geperforeerde remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto komen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.