100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D 156
Bouwjaar 09.1996 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Geperforeerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 815 D, 816 D past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.