100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D 136
Bouwjaar 09.1996 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D

Elke MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto heeft een eigen VIN-nummer. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

Geperforeerde remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.