100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D 129
Bouwjaar 09.1996 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 813 D, 814 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.