100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D 156
Bouwjaar 09.1998 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D

Elke MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto heeft een eigen VIN-nummer. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.