100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D 152
Bouwjaar 09.1998 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Geperforeerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 615 D, 616 D past. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemcilindersPORSCHE StuurkogelsFORD Wiellagers.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.