100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 612 D 122
Bouwjaar 09.1996 - 12.2010

Remschijven MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 612 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto 612 D

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VARIO Kiepauto.

Trillende remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemtrommelsINFINITI ABS sensorenROVER Remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.