100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.9 125
Bouwjaar 02.2002 - 07.2005

Remschijven MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.9

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Geperforeerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.9

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VANEO (414), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF WielnavenLINCOLN RemblokkenLDV Fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.