100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.7 CDI 75
Bouwjaar 02.2002 - 07.2005

Remschijven MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.7 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Trillende remschijven

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemslangenCHRYSLER ABS sensorenIVECO Spoorstang. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.7 CDI past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VANEO (414)

Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.