100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.6 82
Bouwjaar 02.2002 - 07.2005

Remschijven MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VANEO (414) 1.6

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VANEO (414) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Geperforeerde remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR WiellagersDAF SpoorstangSUBARU Remblokken. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.