100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D 140
Bouwjaar 11.1987 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Een schijf en blok is een combinatie. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf.

Geperforeerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.