100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D 136
Bouwjaar 11.1987 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 814 D past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis komen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.