100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D 116
Bouwjaar 04.1986 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Geperforeerde remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 811 D

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA FuseekogelsPORSCHE RemblokkenGMC Remslangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.