100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 714 D 140
Bouwjaar 06.1994 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 714 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 714 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis komen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.