100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 510 95
Bouwjaar 04.1986 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 510

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 510

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis komen.

Trillende remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.