100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 507 D 72
Bouwjaar 04.1986 - 04.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 507 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis 507 D

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemblokkenLDV StabilisatorstangenCITROEN Fuseekogels. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Elke MERCEDES-BENZ T2/LN1 Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.