100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T2/LN1 Kiepauto 809 DK 90
Bouwjaar 04.1986 - 12.1994

Remschijven MERCEDES-BENZ T2/LN1 Kiepauto 809 DK

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Standaard (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Kiepauto 809 DK.

Geperforeerde remschijven

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WielnavenFORD SpoorstangDAEWOO ABS sensoren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ T2/LN1 Kiepauto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.