100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 409 D 88
Bouwjaar 04.1982 - 01.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 409 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 409 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.