100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 408 D 79
Bouwjaar 11.1988 - 06.1995

Remschijven MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 408 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 408 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.