100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 407 D 72
Bouwjaar 07.1981 - 01.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 407 D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Geperforeerde remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis 407 D heeft een eigen VIN-nummer. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1/TN Open laadbak/ Chassis

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.