100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9 95
Bouwjaar 11.1988 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.9

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601). Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.