100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.8 98
Bouwjaar 11.1988 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 D 2.8

Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) komen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Geperforeerde remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.