100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 2.3 95
Bouwjaar 04.1977 - 10.1989

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 210 2.3 past. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Geperforeerde remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS DraagarmenPEUGEOT SpoorstangALFA ROMEO Handremkabels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.