100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 209 D 2.9 88
Bouwjaar 12.1982 - 01.1990

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 209 D 2.9

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 209 D 2.9. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601)

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, Bendix, TRW en Textar Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA SpoorstangBUICK RemblokkenLANCIA Fuseekogels.

Trillende remschijven

High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.