100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3 82
Bouwjaar 06.1989 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601) 208 D 2.3

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemschoenenDAIHATSU RemblokkenSUZUKI Fuseekogels.

Trillende remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Open laadbak/ Chassis (601), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.