100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3 82
Bouwjaar 06.1989 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Geperforeerde remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602) 308 D 2.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (602)

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemslangenLAMBORGHINI DraagarmenDAEWOO Remschoenen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.