100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 407 D 2.4 72
Bouwjaar 04.1981 - 07.1982

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 407 D 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 407 D 2.4

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Trillende remschijven

Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen.

Geperforeerde remschijven

Elke MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.