100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8 95
Bouwjaar 10.1988 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 D 2.8 past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, TRW, Brembo, Zimmermann, Bosch, Pagid, Bendix en Rofren De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Trillende remschijven

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611)

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemschijvenCHRYSLER RemblokkenPLYMOUTH Stabilisatorstangen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.